Oproepheld chauffeur – Vaassen

Heb jij tijd over in de week om auto’s heen en weer te pendelen? Ben jij flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu!

Wie zoeken wij?

Heb jij tijd over in de week en ben jij flexibel inzetbaar om auto’s op te halen of weg te brengen? Voordat je als oproep chauffeur aan de slag kan zal er van je verwacht worden dat je in bezit bent van je rijbewijs BE. Dit houdt in dat je in onze bestelbus en aanhanger of onze mooie BE combinatie mag rijden! Daarnaast moet je bereikbaar zijn om opgeroepen te worden voor het ophalen of wegbrengen van voertuigen.

Wij vragen

  • In bezit van rijbewijs BE
  • Flexibel inzetbaar
  • 20-24 uur per week beschikbaar
  • Passie voor auto’s is een pré
  • Iemand die in is voor de leuke bedrijfsuitjes & activiteiten

Wij bieden

Als oproep chauffeur zal je opgeroepen worden voor het ophalen van beschadigde voertuigen, maar ook het wegbrengen van herstelde voertuigen weer terug naar de klanten. Zo word jij de held van de dag waardoor deze klant weer in zijn voertuig kan rijden!

Ook hebben wij jaarlijks BBQ’s, bedrijfsuitjes en andere leuke activiteiten om aan de sfeer te werken binnen de teams. Zo is de teamgeest en gezelligheid op alle vestigingen te merken en zal je dus ook contact hebben met personeel van alle vestigingen.

Over HTH Automotive Groep

De HTH-Groep is een samenwerking van drie schadeherstel bedrijven in Apeldoorn, Deventer en Vaassen. Met onze ervaren mensen en goed uitgeruste werkplaatsen verzorgen wij het schadeherstel voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, diverse dealer- en garagebedrijven en particulieren. Wij herstellen alle merken personen- en lichte bedrijfsauto’s, campers en caravans. Uiteraard zijn onze mensen zo opgeleid dat we ook hybride en elektrische auto’s kunnen herstellen evenals aluminium- en kunststof delen kunnen repareren. Tevens zijn wij voor diverse merken erkend hersteller.

Enthousiast?

Reageer dan op deze vacature naar v.rosendal@hthautomotive.nl of via
06 55 89 30 08 en wie weet ben jij onze nieuwe oproepheld!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.